Hospitality

79ste OMLOOP HET NIEUWSBLAD

Zaterdag 24 februari 2024

Wij kijken alvast vol verwachting uit naar het voorjaar 2024. Omloop Het Nieuwsblad is dit jaar toe aan haar 79ste editie. Bij zowel renners als de fans staat 24 februari genoteerd als de start van het wielerseizoen met de Omloop als “de” openingsklassieker.

Wielerstad Gent blijft het decor van de intrede van de WorldTour-renners op Belgische bodem, maar de finale, met Ninove als aankomstplaats en het legendarische duo Muur en Bosberg in de finale, zal ongetwijfeld opnieuw voor spektakel zorgen. Ninove, een stad die koers ademt, is helemaal klaar om opnieuw het peloton te ontvangen en de eerste wielerhelden van het seizoen te eren op het podium.

Naast de mannen zien we voor de 19de keer de absolute wereldtop bij de vrouwen aan het werk in hun Omloop Het Nieuwsblad. Combineer dat met een flinke portie heroïek en een bruisende sfeer en u bent helemaal klaar voor het wielerseizoen.

Neem de agenda er dus maar al bij, want 24 februari 2024 trapt de openingsklassieker een nieuw en fantastisch voorjaar op gang.

Ninove ontvangt in 2024 opnieuw De Omloop. De apotheose van de openingswedstrijd van het nieuwe wielerseizoen vindt voor de 2e maal plaats op “De Via Roma van Vlaanderen”.

Na 200 kilometer demarreren, afzakken, stoempen en pijn verbijten ligt de aankomst in onze mooie wortelstad. De aankomstzone vervelt in arena, in Sporza-studio, in joelende mensenmassa. De koers maakt helden of kraakt ze.

De nieuwe aankomst, breder en licht bergop, bleek vorig jaar sportief, aantrekkelijke laatste kilometers op te leveren met mooie winnaars als Dylan Van Baarle en Lotte Kopecky. Deze laatste trok in augustus 2023 als nieuwe wereldkampioen met trots de regenboogtrui aan.

De Omloop brengt niet alleen spanning en emotie, maar ook heel wat opportuniteiten met zich mee. Wij besteden veel aandacht aan een kwaliteitsvol VIP-gebeuren aan de aankomstplaats. De grote VIP-tent is op 24 februari 2024 de “place to be”!

Naar aanleiding van dit wielerfeest bieden wij verschillende publiciteitsmogelijkheden aan om je bedrijf in de kijker
te zetten vóór en tijdens de wedstrijd. In deze brochure geven we je een uitgebreid overzicht.

We bieden opnieuw VIP-arrangementen aan. Deze ontmoetingsmomenten bieden een toffe mix tussen beleving, netwerken en gastronomie.

We kijken er enorm naar uit om terug De Omloop te kunnen omhelzen in Ninove. Om de spanning te voelen opborrelen als de kopgroep of het peloton Denderwindeke binnenrijdt en om onze helden in de laatste meters over de meet te schreeuwen. Ben je er klaar voor?