Hospitality

Ninove ontvangt niet alleen De Omloop, Ninove ís De Omloop! De apotheose van 200 kilometer demarreren, afzakken, stoempen en pijn verbijten ligt in onze mooie wortelstad,. De aankomstzone vervelt in arena, in Sporzastudio, in joelende mensenmassa. De meet maakt helden of kraakt ze.

Met fierheid kunnen wij jullie melden dat “onze” Omloop ook de volgende 3 jaar zal aankomen in Ninove!

De aankomst van de Omloop, editie 2023, zal anders zijn en anders voelen dan de vorige 2 jaren. Deels door de andere – en hopelijk minder strenge – coronamaatregelen, deels door gemis. We hebben in 2021 afscheid moeten nemen van twee van de sterkhouders van het Omloop Finish Team, Georges Doublet en Willy Verlé. Willy leefde voor de koers, hij bracht De Ronde en De Omloop naar zijn stad. We kunnen hem enkel bedanken door verder te zetten waar hij zo fier op was. En dat doen we graag samen met jou.

Ook heeft Flanders Classics in samenspraak met de Stad Ninove en Omloop Finish Team een nieuwe locatie voor de aankomstzone gekozen. Later meer hierover.
De Omloop brengt namelijk niet alleen spanning en emotie, maar ook heel wat opportuniteiten met zich mee. Zo bieden we je verschillende publiciteitsmogelijkheden om je bedrijf in de kijker te zetten vóór en tijdens de wedstrijd. In deze brochure geven we je een uitgebreid overzicht.

En uiteraard vertellen we je ook meer over de VIP-arrangementen die we opnieuw kunnen aanbieden, nu de coronamaatregelen het toelaten. Deze ontmoetingsmomenten bieden een toffe mix tussen beleving, netwerken en gastronomie.

We kijken er enorm naar uit om opnieuw De Omloop te kunnen omhelzen in Ninove. Om de spanning te voelen opborrelen als de kopgroep of het peloton Denderwindeke binnenrijdt, en om onze helden in de laatste meters de meet over te schreeuwen. Ben je er klaar voor?

meer info