Mobiliteit

Klik om te downloaden
Klik om te downloaden
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

HOE DE AANKOMST IN NINOVE HET BEST BEREIKEN

Te voet
De finish is makkelijk te voet te bereiken vanuit het centrum van Ninove.
Met de fiets
Zelf sportief zijn? Graag. Doe zoals de renners en fiets naar de aankomst! Je kan gebruik maken van de fietsparking op de parking van de sporthal in de Parklaan.
Bus
Kom je met de bus? De Lijn past enkele haltes in Ninove aan. Alle informatie en dienstregelingen kan je vinden op www.delijn.be/gent. Op zaterdag 24 februari gelden alle normale vervoerbewijzen, zoals abonnementen of een Lijnkaart.
Met de trein
Spoor je met de trein naar Ninove? Via de Stationsstraat, Biezenstraat, Beverstraat en Centrumlaan bereik je makkelijk en te voet de aankomst. Plan je reis via www.belgianrail.be.
Met de auto
Je kan het centrum bereiken via Preulegem. Houd rekening met omleidingen.
Met de auto
Parkeren kan gratis aan het station of op de Mallaardparking. Voor 4 euro parkeer je een hele dag het dichtst bij de aankomstzone in de parkeergarage van Ninia Shopping Center in de Vuurkruisersstraat. De parkings aan het Dr. Frans Hemerijckxplein en de parking van het Hartencollege in de Onderwijslaan zijn voorbehouden voor de organisatie van Omloop Nieuwsblad.
Toegankelijkheid
We zorgen ervoor dat Omloop Nieuwsblad zo toegankelijk mogelijk is voor wielerfans. Dus ook voor bezoekers met speciale wensen en behoeften. Hiervoor werken we samen met Inter, om de beleving voor mensen met een beperking zo optimaal mogelijk te maken.
Waar zorgen we voor?
Eerst en vooral zorgen we voor parkeerplaatsen voor mensen met een beperking in de buurt van de startlocatie aan ’t Kuipke en aan de aankomst in Ninove. Daarnaast voorzien we een voorbehouden zone bij de startpresentatie in ’t Kuipke met toegankelijk sanitair dichtbij. Inter-vrijwilligers zorgen voor onthaal en assistentie aan de parkings en voorbehouden zones.
Heb je een beperking en wil je van deze voorzieningen gebruik maken? Mail dan naar babette.deprez@inter.vlaanderen en geef aan welke voorzieningen je wil gebruiken. We bezorgen je dan vooraf alle informatie en documenten.